• Nieuwsbrief december 2017

    Nieuwsbrief, december 2017

    In goed overleg is er met Cees en Margo van Rooij, onze trouwe bar(beheer)medewerkers de afspraak gemaakt dat ze per 31-12-2017 stoppen met al hun activiteiten in de kantine.

    Was het in eerste instantie de bedoeling dat Cees en Margo het nu lopende seizoen af zouden maken en na vijf jaar hun taak over zouden willen dragen aan nieuwe medewerkers, is door lichamelijke ongemakken (geen ernstige ziekte) van Margo, het besluit hun medewerking op te zeggen nu al gekomen. Na de winterstop zijn Cees en Margo niet meer actief achter de bar, maar ervoor in de kantine.

    Het bestuur en de kantine commissie, heeft hun waardering uitgesproken voor de inzet van Cees en Margo in de afgelopen jaren voor Sc Welberg. Tijdens de eerstvolgende ledenvergadering gaan we officieel afscheid van ze nemen als bar(beheer)medewerker. Cees en Margo hebben aangeven, als vrijwilliger, betrokken te willen blijven bij/voor de club. De zoektocht naar nieuwe beheerder(s) loopt, indien daar nieuws over te melden is, laten wij het u weten.

     

    Namens Cees en Margo, voor allen die zij in de loop van de vijf jaar in de kantine en aan de bar hebben mogen ontvangen, de vrijwilligers, het bestuur, de trainers, leiders en de leden. Iedereen heel erg bedankt voor de prettige samenwerking.

     

    Zondag 7 januari 2018, Traditionele Nieuwjaarstoernooi op sportpark ’t Zandbaantje, voor jongens en meisjes van O19, senioren dames/heren en 35+.

    Aanwezig en inschrijven vanaf 13.30 uur, wedstrijden starten om 14.00 uur (eigen sportkleding meenemen).

    Aansluitend aan het toernooi zal vanaf 16.00 uur tot 18.00 uur in de kantine de nieuwjaarsreceptie plaats vinden. Bestuur, leden, supporters, sponsors en overige die Sc Welberg een warm hart toedragen zijn welkom om elkaar onder het genot van een hapje en drankje te ontmoeten en samen het nieuwe voetbaljaar 2018 in te luiden.

    Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van 2017, met het laatste nieuws. Veel leesplezier en op naar een goed, gezond en sportief 2018.

    Bestuur Sc Welberg.

    29-12-2017