• Nieuwe kledingleverancier van SC Welberg: 100% Voetbal

    Gisteren, 22 maart 2018, is er een handtekening gezet onder een contract met de nieuwe kledingleverancier van SC Welberg. Nadat Sportshop Heshof begin december 2017 bekend maakte per 31 december 2017 te stoppen, moest SC Welberg op zoek naar een nieuwe kledingleverancier. Via deze weg willen wij Sportshop Heshof nog bedanken voor de samenwerking in voorgaande jaren!

    De kledingleverancier voor de komende 4,5 jaar is 100% Voetbal Bergen op Zoom (tevens Roosendaal) geworden.

    Enkele weken terug is er gezeten met 5 verschillende leveranciers waarin de club zich heeft sterk gemaakt voor een goede aanbieding, niet alleen voor de club en leden, maar ook een aanbieding waarin de prijs van de kleding (en dus het bedrag wat wordt betaald door de sponsors) laag is.

    Uiteindelijk bleek 100% Voetbal de meest interessante optie op t gebied van: Continuïteit (we doen al jaren zaken met het merk Hummel, dat blijft nu) Betrouwbaarheid (100% Voetbal en Deventrade zijn grote spelers in de markt) Prijs (heel simpel, het aankleden van een team is het goedkoopste gebleken via 100% Voetbal) en de aanwezigheid van een Fysieke winkel in de buurt, de hoofdvestiging voor ons is Bergen op Zoom, al zijn we uiteraard ook welkom in Roosendaal.

    Uiterlijk 18 april 2018 komt de webshop voor de leden online, op deze site kunnen alle artikelen van de vereniging (buiten de wedstrijdkleding) worden gekocht, aan het einde van het seizoen wordt een bedrag hiervan nog door 100% voetbal gesponsord aan de club.
    Indien er een sponsor zich voordoet om een team te sponsoren (denk hierbij aan tenues, trainingspakken, tassen of iets anders) mag diegene contact opnemen met Stephan Jonk, hij pakt dit dan verder op. Dit kan via 06-34297802 of stephanjonk@msn.com
     
    Vrijdag 20 april 2018 is er de officiële Kick of dag bij 100% Voetbal bergen op zoom, deze is van 09:00 - 21: 00 uur. Iedereen die lid is van SC Welberg krijgt dan 20% korting op de gehele collectie, dus ook voetbalschoenen etc. en iedere klant krijgt een gratis voetbal (zo lang de voorraad strekt)
    Op alle andere dagen hebben alle leden standaard 10% korting.

    SC Welberg is erg blij met de gemaakte overeenkomst.

    In onze regio heeft 100% Voetbal een vestiging in het centrum van Bergen op Zoom:
    Kremerstraat 17
    Postcode: 4611TP Bergen op Zoom
    Telefoon: 0164 722 041
    E-mail: bergenopzoom@100voetbal.nl