• Grote Clubactie 2018

    Beste Leiders, ouders en verzorgers.

    Gezien het succes van vorig jaar doet ook dit jaar onze vereniging weer mee met de grote clubactie. Onze doelstellingen van vorig jaar hebben we dankzij de inzet van al onze deelnemende  leden kunnen behalen, zoals aankoop van diverse materialen, jeugdkamp en speldag voor de mini-pupillen.
    Net zoals vorig jaar zullen wij dit jaar ook niet aan andere acties meedoen zoals Jantje Beton, alleen maar aan de grote clubactie.  Wederom is er gekozen voor een minimum aantal loten van 5 per kind om deze doelstellingen te kunnen halen.  Wij rekenen op jullie inzet in deze.

    De grote clubactie gaat in 2018 iets anders in zijn werk dan vorig jaar.
    Deze keer hoeven de spelertjes niet met geld te gaan lopen over straat daar alle loten namelijk door middel van automatische incasso betaald worden. Alle spelers gaan met het verkoopboekje langs de deuren, familie en of vrienden en noteren de gegevens van de loten kopers in het verkoopboekje
    Bij verkoop ontvangt de koper een bedankbriefje en een deurzegel. De grote clubactie incasseert eenmalig het bedrag bij de lotenkoper, die het lotnummer op zijn of haar bankafschrift krijgt.
    Hierdoor hoeven de spelers maar 1x aan de deur.
     
    Ieder lot kost € 3,- en van de opbrengst gaat 80% direct naar de club.
    Zoals gezegd we verwachten dat je minimaal 5 loten verkoopt. Meer loten is natuurlijk super want van de opbrengst kunnen meer activiteiten geregeld worden. Het boekje met de verkochte loten dient voor 7 oktober bij je leider weer terug ingeleverd te zijn.
     
    De verkoopperiode begint op zaterdag 15 september..

    Als beloning voor de 3 beste verkopers hebben we de volgende prijzen:

    1ste prijs een tegoedbon van € 40,- van 100% voetbal                      
    2de  prijs een tegoedbon van € 25,- van 100 % voetbal
    3de  prijs een tegoedbon van € 15,- van 100 % voetbal

    Wij wensen iedereen een goede en succesvolle verkoop!

    Bestuur en Activiteitencommissie SC Welberg.

    Indien er nog vragen zijn of eventueel een extra boekje nodig is, graag contact opnemen met Annette Schuurman 0640248133 of Inge Valk 0621151355..