• Pupil van de Week: Bibi Ijzermans

    Zondag 30 september 2018 was ik, Bibi Ijzermans 12 jaar, de Pupil van de week bij de SC Welberg Dames 1. Het was mooi weer en had dan ook veel zin in deze dag.

    Ze moesten deze dag voetballen tegen Madese Boys Dames 1.

    Aangekomen bij ’t Zandbaantje mocht ik eerst het mooie shirt van

    pupil van de week aandoen en daarna ging ik met de dames en de trainers de bestuurskamer in voor de wedstrijdbespreking. Ik stond aandachtig te luisteren wat de trainer vertelde over de opstelling en de tactiek voor deze wedstrijd.

    Toen de dames gingen omkleden, mocht ik nog even in de kantine blijven om wat over mezelf te vertellen.

    Ik woon in Steenbergen samen met papa René, mama Gwenda en broertje Finn.

    Als huisdier heb ik een konijn en vissen. Ik zit in groep 8 van de Maria Regina  en heb een meester Daan en juf Fanny. Het leukste op school vind ik voetballen in de pauze en rekenen vind ik niet zo leuk.

    Thuis kijk ik graag naar van alles en nog wat op televisie en doe natuurlijk heel graag voetballen, maar lezen vind ik ook leuk. Daarnaast vind ik Carnaval ook heel gezellig. En om dan maar even verder te gaan over het voetballen, mijn favoriete clubs zijn Ajax en SC Welberg. De beste voetballer is Kasper Dolberg. Zelf voetbal ik bij de MO13 en mijn trainers zijn Alfred Leeuw en Mickel Beens. Ik sta in het middenveld en het beste kan ik met mijn rechtse been tegen de bal aan trappen.

    Als je veel voetbalt moet er ook goed gegeten worden en wat ik dan toch wel heel lekker vind is witlof met ham en kaas uit de oven. Wat ik vies vind is mosterd.

    Als aan mij dan nog wordt gevraagd wat ik later worden wil, dan is dat juffrouw of proefvoetbalster.

    Nu weer even terug naar de wedstrijd, want na de warming up (waar ik ook aan mee mocht doen) kwamen de dames het veld op en mocht ik het eerste doelpunt gaan maken en dat lukte natuurlijk. Daarna volgde de officiële aftrap en mocht ik in de dug out plaatsnemen. Ik voorspelde een 4-2 overwinning en na een spannende wedstrijd was het 4-3 voor de Welberg Dames. Super goed!

    En om niet vergeten mocht ik nog met mij favoriete speelster van SC Welberg Dames 1, Marielle Hermus, op de foto. Super leuk natuurlijk. Ik heb een mooie herinnering aan deze leuke dag.