• Pupil van de week: Sc Welberg 1 - Rillandia 1


    Het was weer zover: we hadden weer een Pupil van de Week. Deze keer: Rens Bakker

    Hallo allemaal,

    Ik ben Rens Bakker, ik woon op de Welberg en ben 11jaar oud. Ik woon samen met mijn vader Jim, mijn moeder Conny, mijn broer Loek en mijn zusje Bo, ook hebben we 4 katten en 1 hond en de hond is stiekem me lieveling.

    Ik speel in de JO13en krijg daar training van Michael, Willem en Pascal. Meestal sta ik rechts mid en mijn sterkste been is rechts dus dat komt goed uit! Mijn favoriete voetballer is Mbappé en mijn favoriete club is Feyenoord. Ik vind voetbal heel leuk maar later zou ik toch graag ober willen worden.

    Naast voetbal speel ik graag fifa en die kunstjes kan ik weer in de wedstrijd uitproberen. Ik beweeg graag en vind daarom gym op school ook het allerleukste om te doen, bij gym speel ik graag blokjes voetbal. Ik zit op het kiezelrijk in groep 7 bij juf Sanne.


    Mijn lievelingseten is sushi, en als we rode kool eten ben ik minder blij.

    Ik was pupil van de week bij de wedstrijd op 28 September toen speelde SC Welberg 1 tegen Rillandia 1, Ik voorspelde die middag een uitslag van 3-1 voor Welberg. Helaas werd het 1-4. Mijn doelpunt zat er in ieder geval goed in. De eerste helft heb ik in de dug-out gezeten en natuurlijk heb ik meegedaan met de warming-up en met de wedstrijdbespreking. Wat worden daar een hoop dingen verteld!

    Er werd gevraagd naar mijn favoriete speler van het 1ste en dat is bij mij Mels, omdat ik hem goed ken van voetbalkamp en toen vond ik hem heel aardig.

    Mocht je nu zelf binnenkort pupil mogen zijn: het is echt hartstikke leuk. Naast alles wat met voetbal te maken heeft mag je ook nog de lootjes in de kantine helpen trekken. (Wel probeert iedereen je stiekem te vertellen welke nummers ze hopen) en je krijgt nog wat lekkers na alle inspanning en een leuk aandenken!

    Groetjes, Rens Bakker