• Nieuwsflits juli 2018

    Zomerstop SC Welberg

    Sportpark ’t Zandbaantje is gesloten tot 19 augustus 2018.

    Maandag 20 augustus gaan de trainingen* voor de jeugd en overige seniorenteams weer van start.

     

    *De seniorenheren en dames selectieteams, beginnen eerder met de trainingen in verband met de deelname aan Groot Steenbergen Cup, die in week 24 gespeeld zal gaan worden bij Sc Kruisland.

     

    Walking- of wandelvoetbal

    Bij voldoende deelname, wil Sc Welberg het nieuwe seizoen starten met Walking of wandel voetbal. Een nieuwe loot aan ons scala van mogelijkheden op voetbalgebied bij Sc Welberg.

    Walking of wandelvoetbal voor mensen (mannen en vrouwen) die nog graag een balletje trappen, maar door omstandigheden (blessure, handicap of leeftijd) dit niet meer in een elftal, onder de reguliere omstandigheden en regels kunnen spelen. Bekend zijn de "Oldstars" met bekende Nederlandse (oud) spelers, bv Sjaak Zwart, die samen een balletje trappen. Bij Walking voetbal, hebben wij geen onder leeftijdgrens, jong en oud kan meedoen, mits men zich aan de spelregels houdt en mee wil spelen.

    De aanmelding loopt: via algemeen@scwelberg.nl kan er kenbaar gemaakt worden dat er interesse is om mee te doen. Of een briefje in de brievenbus aan het hek bij sportpark, dan komt het goed en krijgt ieder een uitnodiging voor de info- demobijeenkomst eind augustus bij Sc Welberg.

     

    Het bestuur wenst u allen een fijne vakantie en voor de thuisblijvers een zomer met lekker weer, waar iedereen van kan genieten.

     

    Met vriendelijke groet,

    Bestuur Sc Welberg