• Zomerprogramma Activiteitencommissie

    Bij deze willen wij van de activiteitencommissie jullie weer op de hoogte brengen van het zomerprogramma van de AC.

    1 Juni Jeugddag.
    Op 1 Juni dit jaar vindt weer de jaarlijkse jeugddag plaats.

    Vanuit het jeugdbestuur is gevraagd of het mogelijk zou zijn om de ouder-kind wedstrijden op 1 dag plaats te laten vinden met hulp vanuit de AC. Het lijkt ons een hele mooie combinatie om dit op de jeugddag te organiseren. Dit keer dus geen 6-kamp of onderling 4x4 toernooi, maar alle ouder-kind wedstrijden op 1 dag. Na deze wedstrijden wordt wel gewoon zoals ieder jaar de “Lauw Koenraadt Pentaltybokaal” gehouden. Na de penaltybokaal is er ook zoals gewoonlijk de gratis barbecue voor alle spelers, ouders, supporters, trainers en leiders.

    Bereid de ouders alvast voor op deze dag, het zou natuurlijk leuk zijn dat ieder team een wedstrijdje kan voetballen op deze dag.

    2 Juni Braderie Welberg.
    Op 2 juni staan wij natuurlijk weer op de braderie op de Welberg.

    15 Juni 7x7 Toernooi.
    Op 15 Juni staat het jaarlijkse 7x7 toernooi voor senioren weer op de planning. Alle teams zijn hier welkom, collega’s, vrienden, dames, mix. Voor € 10,- per team kan er deelgenomen worden incl. BBQ voor alle deelnemers en supporters. Opgeven kan t.z.t.

    In de avond zal het seniorenseizoen afgesloten worden middels een feestavond waarop al onze leden welkom zijn.

    21 t/m 23 Juni voetbalkamp.
    Dit weekend zijn wij weer te gast bij groepsaccommodatie “brabantbos” te Lierop. In dit weekend gaan wij weer met de gehele jeugdafdeling (met uitzondering van de mini’s) op voetbalkamp.

    22 Juni Minidag.
    Op deze dag wordt er voor de Mini’s een leuke dag op de club georganiseerd omdat ze nog niet meer op kamp kunnen.